Winkelen in Aalst

een initiatief van District A

een initiatief van District A

Maak iemand blij met een Cadeaubon Aalst

Koop een cadeaubon in één van de vaste verkooppunten in Aalst of haar deelgemeenten of koop de bon online. Bepaal zelf de waarde, schenk de bon aan een jarige, een vriend, een relatie, een medewerker… De ontvanger kan ermee terecht bij meer dan 100 deelnemende handelaars in Groot Aalst. Om te proeven, te genieten, te beleven, te ontdekken. U hoeft de bon niet in één keer op te doen en ook niet noodzakelijk in één winkel. De ontvanger kiest. 

Goed voor de lokale economie

Mooie opsteker voor de lokale economie: de waarde van de cadeaubonnen gaat naar Aalsterse handelaars.

Tip voor bedrijven

Personaliseer uw cadeaubon door er uw bedrijfsnaam en logo aan toe te voegen. Om u een mooi voorbeeld te geven: ook de Stad Aalst stapte in het systeem en schonk vorig jaar aan alle personeelsleden een CADEAUBON als nieuwjaarsattentie. 

Cadeaubon Kerstkaart limited edition

Voor Kerst brengen we een limited edition Cadeaubon Kerstkaart uit. Stuur een Cadeaubon als een échte wenskaart naar iemand. Met uw persoonlijke wensen en een fijn bedrag (vaste prijs van 5 euro) om in Aalst te spenderen.

Cadeaubon Aalst

Deelnemende winkels in Aalst

Op www.cadeaubonaalst.be vindt u een overzicht van alle deelnemende handelaars waar je met een cadeaubon een aankoop kan doen. Je vindt er ook een overzicht van de verkooppunten waar je een cadeaubon kan aanschaffen. Koop je de bon online, dan kan je die zelf printen. Koop je ‘m in één van onze verkooppunten, dan krijg je de bon op stevig en edel papier.